lördag 16 januari 2010

that special moment

Det finns stunder i livet som du bara kommer att få uppleva en gång. Det är just den sekunden då du känner att du lever som mest. Du känner det i varenda partikel i din kropp, varenda hårstrå som rör sig på din hud, varenda blodkropp som cirkulerar runt i dina ådror, som finns där för att du ska kunna andas, känna, se och höra. Som finns där för att du ska kunna leva.

I den stunden då alla minnen som betyder någonting för dig är samlade på en och samma plats, då det inte finns plats för alla tankar som snurrar, bankar och skriker så högt att du bara står där helt tom, i den stunden, är det bara du mot världen. Det enda du hör är dina egna andetag, det enda du känner är ditt eget hjärta som slår någonstans långt inne. Det hjärtat slår för dig och har en enda uppgift, det är att hålla dig vid liv. Att slå 60 slag i minuten, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året, bara för att hålla dig vid liv så att du kan andas.

Så om du får chansen att uppleva den stunden någongång i ditt liv, tänk på att du finns för en enda anledning. Du finns för att skänka värme och kärlek i din omgivning. Att älska så mycket att det känns som om hjärtat är nära bristningsgränsen. Du finns för att folk ska minnas dig, sakna dig och älska dig.

Kom ihåg att det finns människor runt omkring dig, som älskar dig mer än vad ord kan förklara, mer än vad bilder kan berätta. Mer än vad som är möjligt att uttrycka med känslor. Kom ihåg att värna om deras liv, gör ingenting förhastat, för de människorna älskar just dig.

Jag hoppas att du får uppleva den stunden i livet någon gång. Men se till att välja rätt väg när det väl gäller. Det gjorde jag och jag ångrar det inte för en sekund. Lev ditt liv och älska så mycket du kan, för det är just det livet går ut på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar